duminică, 18 octombrie 2009

iubirea?

 Ma intreb cati dinte noi au avut sansa unei iubiri adevarate?Cati dintre noi au avut curajul sa iubeasca cu adevarat pe cineva,fara sa se mai gandeasca la alte aspecte?Oare cati au curajul sa iubeasca de dragul de a iubi?

Oare cati dintre noi au curajul sa treaca peste orice prejudecata,orice regula sociala sau materiala,sa treaca peste ratiune si s iubeasca omul de langa ei asha cum  este?

Iubirea este acea amintire placuta care iti ramane pt intreaga viata.Este unul din lucrurile frumoase din viata asta,si chiar daca ajungi sa suferi,vei fi fericit ca ai avut ocazia sa iubesti!Vei fi ferict ca pentru o clipa ea/el era totu pt tine.

Iubirea a ajuns o arma in manileunora si o victima in mainile altora.Este perceputa ca un mijloc,ca un scop,ca un interes.Este adeseori confundata cu ideea de atractie fizica,cu ideea de indragosteala copilareasca sau cu ideea de sex.Acum,iubirea este orice,numai ce ar trebui s fie nu este:|.Omul a transformat iubirea din sentiment in obiect si a gresit.A incercat s`o schimbe pe placul lui si iar a gresit pt ca  n`o poti schimba;iar cand nu mai esti demn de ea,o pierzi ca un parfum ce nu persista!

Deschide ochii si mai ales deschide`ti sufletul s`o poti primi din nou si ai curaj!Va veni la tine daca vede ca iti doresti acest luru!

Tot ce ne dorim este s iubim si s fim iubiti sincer,neconditionat si poate pt totdeauna!

Chiar daca suferim ,chiar daca am iubit si sufletul ne este sfasiat de durere,nu trebuie sa ne pierdem speranta.Dragostea va reveni;trebuie doar sa vrem s`o primim,sa gasim omul potrivit care sa impartaseasca cu noi acea iubire....si va deveni din nou: mai frumoasa.......mai matura.......mai calda!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog